Відео

У Рівному скандал через лисицю на повідку (відео)

У Рівному скандал через лисицю на повідку (відео)

Зоозахисниця вимагала від патрульних «скласти акт» на дівчину, яка гуляла з лисицею. 

Майже 15-хвилинне відео спілкування із патрульними на своїй сторінці у Facebook виклала рівнянка Алла Лосік, відома у місті зоозахисниця, пише «РадіоТрек».

Учора, прогулюючись «Лебединкою», жінка помітила дівчину, яка гуляла з лисицею на повідку. З ними також був фотограф. На місце події Лосік викликала поліцію.

За словами зоозахисниці, ці люди за гроші пропонували перехожим зробити фото зі звіром, що начебто є кримінальним правопорушенням у відповідності до статті 299 ККУ (Жорстоке поводження з тваринами).

Проте патрульні, які прибули на виклик, зазначили, що, на перший погляд, не помічають жорстокого поводження з лисицею.

Власниця тварини зателефонувала чоловіку (нібито ветеринару. – Ред.). Той повідомив, що тварина має паспорт та усі необхідні щеплення.

У той час зоозахисниця наполягла, аби правоохоронці склали акт про порушення дівчиною законодавства. При цьому один із поліцейських зазначив:

– Ви кажете «складіть акт», а самі при цьому не знаєте, складється він по цьому чи не складається. Ми встановимо, чи мають право вони із цією лисицею ходити. Якщо ні – тоді прийматимемо відповідні рішення.

Крім того, інший полісмен зауважив, що тварину потрібно виводити на прогулянку в наморднику.

До слова, власниця лисиці розповіла, що тварину її сім’я знайшла пораненою при дорозі. Однак Алла Лосік стверджує, що з вуст власниці прозвучало дві версії: «Дівчина назвала дві різні версії, як з’явилась у них лисиця: перша – вони її викупили від поганих людей, друга версія

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, рівне
В тему