Відео

В Запоріжжі піймали педофіла: приставляв дітям до горла ножа і чіпав за статеві органи (відео)

В Запоріжжі піймали педофіла: приставляв дітям до горла ножа і чіпав за статеві органи (відео)

У Запоріжжі за гарячими слідами правоохоронці затримали 19-річного педофіла. Збоченець у кабіні ліфта приставляв дітям ніж до горла і торкався інтимних місць. Про це у персональному «Фейсбуку» повідомив перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін.

За словами поліцейського чиновника, напередодні, 22 січня, затриманий у ліфті, погрожуючи холодною зброєю 14-річному хлопцеві, зняв неповнолітньому штани і чіпав за статеві органи.

«Черговий 19-річний покидьок затриманий поліцією за гарячими слідами за статеві злочині проти дітей в Запоріжжі. Вчора в кабіні ліфту приставив ніж хлопчику, 14 років, зняв йому брюки та чіпав за статеві органи», – написав Аброськін.

За його інформацією, до цього до поліції протягом 2018 року зверталися батьки 8-, 12-, 16-річних дітей із заявами про вчинення проти їхніх чад аналогічних злочинів у Запоріжжі.

Затриманого перевірять на причетність до скоєння зазначених злочинів, адже за описом той схожий на фігуранта цих інцидентів.

«Практично кожен день ґвалтують наших дітей. Здавалося б, можна швидко змінити ситуацію: є законопроект № 6607, який надав би можливість зупинити більшість цих злочинців ще до моменту їх вчинення... Але чогось нам усім не вистачає, щоб припинити знущання над нашими дітьми», – написав Аброськін.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал
В тему