Відео

Герої серед нас: під Миколаєвом брати-азербайджанці витягли подружжя із дитиною з палаючого авто (відео)

Герої серед нас: під Миколаєвом брати-азербайджанці витягли подружжя із дитиною з палаючого авто (відео)

Уродженці Азербайджану Умуд і Сабір Ширінови, які проживають у Миколаєві, врятували з охопленого вогнем автомобіля маленьку дитину, жінку і чоловіка. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив Аділь Бабаєв.

За його словами, інцидент стався ввечері  19 січня. Брати поверталися з роботи з готелю-кафе «Інгул», розташованого за містом, побачивши перевернутий причіп від фури, зупинили машину. Чоловіки підійшли до водія вантажівки і помітили, що за сорок-п’ятдесят метрів від них на узбіччі горить перевернута автівка, а в салоні плаче дитина, пише видання «Апостроф»

«Коли старший брат Умуд питав у водія вантажівки, чому ви стоїте, треба ж надати допомогу – витягнути з палаючої машини дитину та інших пасажирів, той відповів, що вже пізно і він не має наміру ризикувати життям. Брати Ширінови не розгубилися... Вони розуміли, що дорога кожна секунда. Ризикуючи своїм життям, кинулися витягати з палаючого джипа дитину», – пише Бабаєв.

За його словами, чоловіки зламали багажник, витягли малюка, що плакав, і слідом за ним маму. Однак в автомобілі між передніми сидіннями ще залишався батько.

«Його практично неможливо було витягнути. У цей час до газового балона дуже швидко наближався вогонь. Всі кричали: «Тікайте! Зараз буде вибух!», – зазначив він.

«Брати Ширінови, попри очевидну небезпеку, кинулися через багажник і, зламавши сидіння, витягли батька дитини, який був без свідомості і застряг між кріслами. Буквально через хвилину вибухнув газовий балон у машині», – додав Бабаєв.

Зазначається, що після порятунку сім’ї приїхали співробітники ДСНС, бригада медиків і журналісти. Брати Ширінови поїхали слідом за «швидкою» до лікарні. Вони надали матеріальну допомогу в порятунку дитини і зараз надають допомогу постраждалій родині.

«У братів Ширінових Умуда і Сабіра теж є сім’ї, і у кожного по двоє дітей. Вони члени Конгресу азербайджанців України в Миколаївській області. Ми всі кажемо: «Спасибі, хлопці, за здійснений подвиг, за мужність і героїзм заради порятунку людських життів!», – підкреслив Бабаєв.

За інформацією ЗМІ, 19 січня на об’їзній дорозі під Миколаєвом, біля села Зайчевське, у вантажівки MAN, яка перевозила соняшник, відірвався причіп. Некерований причіп буквально зніс із траси кросовер KIA Sorento, який рухався назустріч. KIA злетів у кювет і загорівся. Випадкові свідки аварії визволили з палаючого авто водія і двох пасажирів – самостійно вибратися ті не могли. «Швидка» доставила всіх трьох у лікарню.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал
В тему