Відео

Материнський інстинкт: собака всиновила тигреня (відео)

Материнський інстинкт: собака всиновила тигреня (відео)

У реабілітаційному центрі родини Пилишенків, що у Василівці Запорізької області, собака всиновила тигреня.

Про це повідомляє місцевий телеканал ZTV.

Від нього відмовилась біологічна мати і якби не дворняга Добі, то малюк міг би й не вижити. Своїх малюків собака Добі, як справжня мати, не залишає ні на мить. І ледь не найбільше хвилюється за мале тигреня, яке всиновила майже тиждень тому.

У родині Пилишенків розповідають: маленька тигриця народилося минулого тижня. Її знайшли посеред соломи у зимовому вольєрі, де дорослі тигри ховаються від холодів. Годувати новонароджену біологічна мати відмовилась.

У будинку за виховання хижака взялася дворняга Добі, яка нещодавно привела двох своїх цуценят. Зараз живуть усі разом. Мама готує дітей молоком, але вже потроху починає приносити до коробки різні смаколики, щоб побалувати малюків. Обід у них 5-6 разів на день.

Зараз Добі майже не відходить від своїх малюків. Але чим старші вони будуть, тим більше мати залишатиме їх самих. А коли підросте прийомна донька, то ймовірніше вони розійдуться із чотирилапою матір’ю назавжди, кажуть у родині Пилишенків. Хоча, додають, знати напевно цього не можна. Пригадують, як декілька років тому у реабілітаційному центрі кішка виховувала левенят, і ця дружба збереглася на все життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лісівники випустили у дику природу фазанів

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему