Відео

На трасі асфальт розтанув разом зі снігом (відео)

На трасі асфальт розтанув разом зі снігом (відео)

На Донеччині одна з головних доріг, якою їздять, зокрема, в окуповані райони, не витримала негоди – асфальт «розтанув» разом зі снігом.

Про це повідомляє Сегодня.

За словами одного з місцевих водіїв, на трасі Селідове-Новогродівка, вибоїни – на половину дороги, і за ремонт машини чоловікові довелося викласти чималі гроші.

«За останній місяць – тисяч п'ять. Амортизатори, кермові, наконечники, і так далі», – розповів він.

Водії намагаються об’їхати метрові ями, і тому виїжджають на узбіччя і тротуари, викликаючи обурення пішоходів.

«Небезпека в тому, що не можна пройти дорогу – це раз, по-друге, йдеш, а водії сигналять, ми пояснюємо, що це не проїжджа частина дороги. Ями такі, вода стоїть, пройти неможливо», – кажуть вони.

Зараз через Цукурине проходить маршрут на Маріуполь і КППВ «Мар’їнка», при цьому місцеві дороги не розраховані на подібний потік транспорту, кажуть чиновники і заявляють, що капітальний ремонт запланований на літо.

«Зніматиметься верхній шар, щебенева подушка збільшуватиметься», – запевнив міський голова Цукуриного Олександр Ярош.

Після того, як сніг розтанув, ями сховалися під калюжами – під час теперішньої відлиги в такі пастки потрапляють і водії Покровська. Комунальники заявляють, що асфальтне покриття не витримує примх погоди.

«Після тривалих опадів температура коливається від мінуса до плюса, ми спостерігали, що ями в асфальті почали утворюватися ще в середині грудня місяця»,– розповів заступник мера Покровська Дмитро Гордієнко.

Комунальники намагаються перемогти ями сипучим матеріалом, але зізнаються, що не знають, наскільки вистачить такого латання доріг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець переобладнав позашляховик на бульдозер і чистить дороги від снігу (відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, економіка
В тему