Відео

Назвали дату прем’єри серіалу «Слуга народу-3» (відео)

Назвали дату прем’єри серіалу «Слуга народу-3» (відео)

Автори серіалу «Слуга народу», який здобув чималу популярність в Україні, готують до виходу новий третій сезон. У мережі названо дату прем’єри.

Про це повідомляє 24 канал.

В основі сюжету комедійного серіалу – історія звичайного шкільного вчителя Василя Голобородька, якого зіграв Володимир Зеленський. За випадком долі, українці обирають саме його президентом. Відтак несподівано країну очолив чоловік, який живе у звичайній квартирі спального району столиці, їздить в маршрутці на роботу та не має десятки охоронців.

Головний герой усвідомлює всі проблеми суспільства, адже добре знає, як отримувати зарплату в 5 тисяч гривень та позичати гроші. Саме тому Василь Голобородько починає роботу, яка має призвести до того, щоб простий вчитель жив як президент. Однак, таке прагнення глава держави не може реалізувати через чиновників-хабарників та прогнилої наскрізь системи. Зіткнувшись із рядом проблем, Василь Голобородько береться за нелегку справу – вводить кардинальні зміни.

Мережу вже підкорив трейлер до серіалу «Слуга народу-3», а сотні прихильників очікують на продовження політичної історії. За словами авторів, прем’єра запланована на березень 2019 року. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готує платформу: Зеленський заявив, що партія «Слуга народу» йде в політику (відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Політика
В тему