Відео

MONATIK написав пісню для фільму про секс (відео)

MONATIK написав пісню для фільму про секс (відео)

20 грудня MONATIK представив нову композицію. Пісня «Все, що мені потрібно» – була створена спеціально для гарячої романтичної комедії «Секс і нічого особистого» і стала офіційним саундтреком фільму.

Кінокомпанія Star Media запропонувала MONATIK створити ексклюзивний трек. Поспілкувавшись з режисером Ольгою Ряшин, MONATIK отримав синопсис епізоду, в якому настає кульмінаційний момент всього фільму, передає прес-служба артиста

«Нам була дана танцювальна сцена з головними героями. А це те, що, особисто мені, максимально імпонує. Тому що ми знаємо, що таке з’єднувати душу з танцем. Тут йдеться про любов – про те, що в підсумку виявляється найважливішим душевним станом головного героя стрічки. Саме цей настрій ми намагалися впровадити в пісню – сукупність танцю душі і тіла. Це все, що потрібно. і не тільки мені», – коментує роботу MONATIK.

«Ми не перший раз працюємо над музикою для кінофільмів і чітко усвідомлюємо, що фінальний акорд залишає головний післясмак всього, що відбувається в кінострічці. Тому відповідальність була для нас колосальною. Щиро сподіваюся, що пісня займе місце не тільки в кіно, але і в ваших життях», – сказав артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завелися: Леся Нікітюк та Сергій Притула зацілували один одного

Ще один відомий трек MONATIK «То, от чего без ума» також увійшов в офіційний саундтрек до фільму.

До слова, комедія «Секс і Нічого особливого» створена компанією Star Media за підтримки Держкіно. Обидві композиції глядачі зможуть почути в усіх кінотеатрах України з 20 грудня.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему