Відео

Новорічний фільм 7 грудня 2018: що подивитися на вечір (відео)

Новорічний фільм 7 грудня 2018: що подивитися на вечір (відео)

Сьогодні, 7 грудня, у п’ятницю ви вже у передчуття вихідних? Плануєте добряче розважитись чи все-таки хочете відпочити? Тоді вам просто необхідно подивитися новорічний фільм, що створить незабутій настрій.

Тож загортаємося у теплу ковдру, та із ароматним глінтвейном чи пахучим какао зефірками дивимося черговий новорічний фільм.

Так, фільм, який варто подивитися ввечері 7 грудня 2018 року – «Сніжний шар», сімейне кіно, пригоди

«Пригоди Бейлі: Різдвяний герой», 2012

В родині Бейкерів, як і в кожній американській сім’ї, посилено готуються до зустрічі Різдва. Усі члени родини прикрашають дім, очікують на диво та подарунки від Санти. Ось тільки візит до нього закінчується зовсім не так, як планувалося. Непосидючий пес Бейлі візит до Санта-Клауса перетворив на справжнє пекло. І тепер поганий пес залишається на Різдво без подарунка, що дуже його засмучує.

Щоправда, Бейлі не втрачає надії на гарне свято, адже діти залишаються вдома без опіки батьків, які їдуть на озеро Тахо відзначати 15 річницю свого весілля. А щоб пес разом із нащадками не спалили будинок, на господарстві залишається бабуся з дідусем. Ото вже натерпляться старенькі!

А поки покоління родини Бейкерів намагаються знайти між собою спільну мову, Бейлі зі своїм братом Дюком намагається знайти вождя племені індіанців, що розуміє мову собак, та може виконати будь-яке собаче бажання. Попереду на братів чекають незабутні пригоди!

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему