Відео

Дуже гаряче: Тіна Кароль представила новий кліп (відео)

Дуже гаряче: Тіна Кароль представила новий кліп (відео)

Одна з найяскравіших українських співачок Тіна Кароль порадувала фанатів новою піснею та кліпом.

Автор музики і слів – Єгор Солодовніков, який вже раніше працював з Кароль і написав для неї «Сдатся ты всегда успеешь». Режисером кліпу став Хіндрек Маасік. Працюючи над відео він робив ставку на жіночність та ніжність співачки.

«Кліп на пісню Тіни Кароль «Сила висоти» – це еталонне відображення краси жінки. Тіна надихає знімати такі чуттєві, художні, тонкі за змістом роботи. Її сексуальність делікатна, її магнетизм в деталях», – розповів режисер кліпу Хіндрек Маасік.

«Я щаслива знову об'єднати навколо себе кращих і створити нове життя. Пісні для мене – це моє життя. "Сила висоти" – це пісня про відданість жінки своєму чоловікові яка покірно оберігає його», – прокоментувала свою нову композицію Тіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Тіни Кароль забув російську мову (відео)

Фанати вже стигли оцінити нову роботу Тіни Кароль. Так, менше ніж за добу кліп переглянули близько 300 тисяч користувачів YouTube. Робота вийшла дуже еротичною, а Тіна як завжди неперевершеною.

До слова, публіка бачить в пісні прихований зміст, мовляв, ця композиція про її покійного чоловіка.

Нагадаємо, співачка виховує сина Веніаміна, якого народила від Євгена Огіра 18 листопада 2008 року. Тіна вийшла за нього заміж у 2008 році на Мальдівах. Євген Огір помер 28 квітня 2013 року в Києві на 33-му році життя після боротьби з онкологічним захворюванням – раком шлунка.

Після смерті чоловіка у Тіни серйозних романів не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко пишався б: Тарабарова та YARMAK зворушливо заспівали про воїнів (відео) 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему