Відео

Новорічний фільм на вечір: що подивитися 3 грудня 2018 (відео)

Новорічний фільм на вечір: що подивитися 3 грудня 2018 (відео)

Україну нарешті вкрив білий сніг, зима по-справжньому вступила у свої володіння, а значить, зовсім скоро прийде пора різдвяно-новорічних свят.

Особлива атмосфера надихає купувати у супермаркетах мандаринки, прикрашати оселю вогниками, а ще дивитися фільми на новорічну тематику.

Тож пропонуємо вам подивитися 31 новорічний фільм, який варто подивитися у грудні 2018-го - від романтичних комедій до бойовиків – які неодмінно наповнять вашу душу відчуттям прийдешніх свят.

Другий у списку фільм, який варто подивитися ввечері 3 грудня 2018 року – «Коли Санта впав на землю» - фентезійну сімейну комедію.

«Коли Санта впав на землю»

2011 рік, Німеччина

Маленькому Бену зовсім сумно. Мало того, що перед самісіньким Різдвом йому довелося разом із родиною переїжджати із великого міста до провінційного маленького містечка, так ще й тато з мамою на нього ніякої уваги не звертають, і до свята готуватися, здається не збираються. Тато Бена втратив роботу і тепер тиняється у пошуках нової, мама в той час відкриває власну кондитерську, в школі однокласники відверто глузують з новенького. Та все в житті хлопчика змінюється в одну мить, коли під час грози на землю чарівним способом падає сам Санта Клаус… На Бена та його однокласницю Шарлоту чекають незабутні різдвяні пригоди…

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему