Відео

Тіна Кароль здивувала довжелезною піснею та танцями на стільці (відео)

Тіна Кароль здивувала довжелезною піснею та танцями на стільці (відео)

Українська поп-діва Тіна Кароль вміє дивувати. Так, на музичній премії M1 Music Awards 2018 співачка виступила з 11-хвилинним шоу-номером попурі. До її виступу ввійшли найяскравіші пісні усіх років. Її виступ став наймасштабнішим і видовищним номером церемонії.

Одним з яскравих моментів шоу Тіни Кароль стало лазерне шоу. Його привезли з Америки, спеціально для виступу української поп-діви на премії М1.

Тіну також нагородили найпочеснішою статуеткою премії «За внесок у розвиток музичної індустрії України».

«Щаслива отримати нагороду "За внесок в розвиток національної музичної індустрії" від М1, що не тільки почесно, але і дуже відповідально. Я вдячна каналу, всім колегам, своїй команді, ми творимо музичну історію разом зараз!» – написала Кароль у своєму Інстаграм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Регіна Тодоренко не дочекалася пологів і вийшла заміж

Проте не всім шоу та образ Кароль прийшовся до смаку. Так, багато фанатів розкритикували її за білизняний стиль, який Тіна часто пропагує. Для вечора артистка обрала ніжно-бежевий комбінезон на тонких бретельках.

Інші ж прихильників зазначили, що не розуміють її танців на стільці, мовляв, такими рухами жінка всіма фібрами душі показує, що хоче «мужика».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему