Відео

Заступник головного «копа» Вінниці збив дитину на пішохідному переході (відео)

Заступник головного «копа» Вінниці збив дитину на пішохідному переході (відео)

У обласному центрі патрульне авто збило 16-літню дівчину, яка переходила проїжджу частину по «зебрі». Замість пригальмувати перед пішохідним переходом, «коп», навпаки, прискорився. Повідомляє ТСН.

У Вінниці поліцейський на службовому автомобілі збив пішохода, а саме дівчину 16 років, просто на «зебрі». Після зіткнення потерпіла змога підвестися самотужки, далі «швидка» доправила неповнолітню до лікарні, де в неї діагностували струс мозку та забої.

ДТП сталася серед білого дня на очах у багатьох свідків – неподалік тролейбусна зупинка, де люди саме очікували громадського транспорту. За словами очевидців, патрульне авто рухалося на середній швидкості, утім, перед пішохідним переходом не сповільнилося, а, навпаки, прискорилося.  

За кермом легковика був заступник начальника місцевої патрульної поліції. Чоловік запевняє: щойно помітив юнку на дорозі, натиснув на гальма:

«Я ж не можу в даних погодних умовах там зупинитися, в тому місці, де її побачив», – каже винуватець ДТП Віталій Ященко, заступник керівника патрульної поліції Вінниці. –   Так, я вдався до екстреного гаьмування, але все одно зіткнення уникнути не вдалося».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему

Останні матеріали