Відео

«Влаштував карнавал»: на Дніпровщині грабіжник пішов «на діло» в масці кота (відео)

«Влаштував карнавал»: на Дніпровщині грабіжник пішов «на діло» в масці кота (відео)

Нап’явши карнавальну маску у вигляді котячої морди та озброївшись сокирою, злочинець пограбував магазин у Кривому Розі. Сорокадворічний житель райцентру пішов «на діло» в образі кота. Момент незвичайного пограбунку зареєстрували камери відеоспостереження, встановлені у торговельній точці.

На цих кадрах видно, як міцної статури чоловік штовхає двох продавців, одночасно розмахуючи знаряддям лісоруба, а тоді, звільнивши прохід до каси, береживо дістає чорну пластикову торбинку, лаштуючись уже пакувати туди виручку магазину. Але ж ні! На незрозумілий гамір прибігає ще двоє співробітників крамниці, і тоді всі учотирьох швидко дають раду зловмисникові.

Скрученого грабіжника-«кота» передали у руки прибулим співробітниками поліції. Що спонукало криворіжця на такий крок – встановлюють.  

А повідомив про цей трагікомічний кримінальний інцидент, що стався 30 листопада, перший заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін. Високий поліцейський чин поділився з громадськістю відео про пригоди грабіжника-невдахи на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему