Відео

Новорічний фільм на вечір: що подивитися 2 грудня 2018 (відео)

Новорічний фільм на вечір: що подивитися 2 грудня 2018 (відео)

Україну нарешті вкрив білий сніг, зима по-справжньому вступила у свої володіння, а значить, зовсім скоро прийде пора різдвяно-новорічних свят.

Дехто вже розпаковує новорічні прикраси та подумує над тим, аби купити зелену красуню. І неважливо, чи буде ваша ялинка штучною, або ви придбаєте її у найближчому розсаднику лісових культур.

Все одно новорічний настрій вам забезпечено. Головне тепер налаштуватися на позитивне завершення року 2018-го, аби із розкритими обіймами зустріти 2019-ий.

Особлива атмосфера надихає купувати у супермаркетах мандаринки, прикрашати оселю вогниками, а ще дивитися фільми на новорічну тематику.

Тож пропонуємо вам подивитися 31 новорічний фільм, який варто подивитися у грудні 2018-го - від романтичних комедій до бойовиків – які неодмінно наповнять вашу душу відчуттям прийдешніх свят.

Перший у списку фільм, який варто подивитися ввечері 2 грудня 2018 року – «Любіть Куперів», феєричну та добру комедію, яка обов'язково підніме ваш святковий настрій.

«Любіть Куперів»

Коли ще можуть зібратися усі родичі, як не під час сімейних свят. Рідні один одному люди сидітимуть за величезним столом, куштуватимуть смаколики та ділитимуться новинами – що може бути кращим за це. Саме так вирішили Шарлотта та Сем, які вже відсвяткували 40 річницю шлюбу. Тож вони покликали на Різдво усю свою багаточисельну родину: дітей, Хенка та Елеонору, дідусів та бабусь, онуків і навіть далеку родичку Фішші - тітоньку Сема, яку вважають божевільною через її чудернацькі витівки. А що з цього вийшло – дивіться у фільмі «Любіть Куперів».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали