Відео

Жінку, яка познущалася над матір'ю загиблого кіборга, провчили атовці (відео)

Жінку, яка познущалася над матір'ю загиблого кіборга, провчили атовці (відео)

У місті Стебник, що на Львівщині, трапився прикрий інцидент з матір'ю загиблого атовця. Про це написав дрогобичанин, ветеран війни на Сході України Василь Хрунь на своїй стоінці у Facebook.

З його слів, 28 листопада дружина власника місцевого торгового центру побила матір загиблого атовця, кіборга, захисника Луганського ареопорту Тараса Зозулі.

АТОвці провчили жінку, яка побила матір загиблого на війні військового

 

Загиблий атовець, кіборг, захисникЛуганського ареопорту Тараса Зозулі.

«Конфлікт виник на рівному місці, однак дружина власника торгового центру, за свідченням очевидців, була в нетверезому стані, била, принижувала, ображала Світлану Зозулю та зневажливо висловлювалась про атовців. В той час, як постраждала жінка втратила на війні найдорожче – сина», – написав у соцмережі Василь Хрунь.

Світлана Зозуля звернулася по допомогу до ГО «Золоті Леви Чорної Сотні». До торговельного закладу було викликано поліцію, але до їхнього приїзду «хазяйка» ТЦ утекла з місця події.

Такі обурливі порушення закону та зверхня і неетична поведінка бізнесменів повинні бути покарані. 

Учасники громадської організації, до якої належать переважно ветерани війни на Сході України, зустрілися із цією жінкою та поставили перед нею вимогу – привселюдно вибачитися перед матір’ю Тараса Зозулі.

Відео зустрічі розмістив у себе на сторінці Василь Хрунь.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, кримінал
В тему