Відео

Деталі резонансного вбивства на Волині: «тихий підкаблучник» завдав кумі десять ножових (відео)

Деталі резонансного вбивства на Волині: «тихий підкаблучник» завдав кумі десять ножових (відео)

З’явилися деталі резонансного убивства жінки у Нововолинську. Молодик завдав понад десять ножових ударів своїй кумі за те, що та під час суперечки заступилася за його дружину. Своїм жорстоким учинком осиротив семирічну донечку загиблої. Волинський телеканал «Аверс» випустив спеціальний репортаж про злочин, який сколихнув увесь регіон.

Трагедія сталася в місті шахтарів на бульварі Шевченка, в одній із квартир триповерхового житлового будинку. Тридцятитрьохлітній чоловік з особливою жорстокістю зарізав свою куму. Кілька разів штрикнув ножем у квартирі, а коли жертва спробувала утекти, наздогнав у дворі і дорізав. Сусіди розповідають, що убивцю на ім’я Захар знають як спокійного, тихого. Мовляв, чудесна молода сім’я. Що могло спричинити таку агресію – люди досі не можуть збагнути.

Відомо, що загибла прийшла вранці додому до нападника, точніше до його дружини, з якою дружили. Жінки спілкувалися, і чоловікові не сподобалося, про що вони говорили. Виник конфлікт, загибла почала заступатися за подругу. Тоді кум вхопив кухонного ножа і завдав їй кількох ударів. У шоковому стані 29-літня жінка стала тікати, та душогуб наздогнав її у дворі багатоквартирного будинку і дорізав. Уже мертвою її знайшли двірники і викликали екстрені служби. Медики «швидкої» розповідають: коли прибули на місце, потерпіла лежала у баюрі власної крові.

«Застали тіло жінки молодого віку, орієнтовно тридцяти років, яка лежала на боці, вже без ознак життя. Дихання, пульс на сонній артерії були відсутні. Біля неї була калюжа крові, яка виділялася із ротової порожнини», – розповідає моторошні подробиці лікар невідкладної медичної допомоги, керівник бригади Антоніна Терещук. Реанімаційні заходи тривали понад сорок хвилин, але було запізно.

Відоме ім’я загиблої – Яна Кривіцька. На фото, яке журналісти відшукали у відкритих джерелах, а саме у соцмережах, молода красива дівчина з гарною усмішкою… Сиротою зосталася семирічна донечка.

Яна Кривіцька

Судмедексперти зазначили: убитій було завдано дев’ять ножових ударів у грудну клітку, живіт та в спину.

У вбивці дружина та двоє дітей. Він сам зізнався правоохоронцям у скоєному, сказав, що кума його «рознервувала». Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство». Нововолинцю, який позбавив життя молоду жінку, загрожує від семи до 15 років тюрми.

Тим часом журналісти місцевого видання «Радар» поспілкувалися із жильцями злощасної триповерхівки про вбивцю. Ті в один голос твердять: чудовий сім’янин, добра, позитивна людина, гарний батько для донечки-немовляти і сина-школяра. Викладачка, яка мешкає «через стінку», шокована, як і всі. Каже: таких позитивних, як Захар, ще треба пошукати. Загалом кажучи, домашній, тихий чоловік.

«Десь навіть “підкаблучник”, – так характеризує його одна із сусідок. – Спокійний, врівноважений. У хаті ніколи не було ні п’янок, ні гулянок. Ми не йняли віри, подумали: вбивство скоїв його старший брат. Той має круту вдачу. Може, прийшов і… Але брат тут ні до чого. Квартиру Захар успадкував від матері, яка померла кілька років тому. Вона була доброю жінкою, ми всі її шанували. Виховувала їх нормально. Що йому зайшло в голову – не розуміємо».

Відомо, що з Яною, яку учора вранці зарізав біля власного будинку, зналися змалку, дружили сім’ями. Загибла із його дружиною були ліпшими подругами... 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Волинь
В тему