Відео

Не її стиль: Олю Полякову розкритикували за нову пісню (відео)

Не її стиль: Олю Полякову розкритикували за нову пісню (відео)

Улюблениця публіки, Королева ночі та власниця найдовших ніг в українському шоу-бізнесі, – Оля Полякова, ощасливила своїх шанувальників новою піснею «Любовница». Чуттєву та відверту композицію оприлюднили 19 листопада і вона вже набирає популярності у YouTube.

Новий хіт 34-річної Суперблондинки – сповідь коханки, яка розуміє, що її любов викрадена. При цьому героїня пісні не хоче причиняти суперниці болі і готова повернути їй щастя. От тільки наважитись віддати те, що приносить їй самій радість, – ой як не легко…

Відеозаставкою до пісні став невеликий графічний кліп-колаж.

Автором музики і слів виступила Ольга Животкова (Бажана).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спекотне ню: Оля Полякова показала, звідки ростуть її безкінечні ноги (фото 16+)

Варто зазначити, що така пісня зовсім не відповідає стилю блондинки в кокошнику. Спокійна мелодія, яка розповідає про трагічне кохання більше нагадує заставку до якогось дешевенького пострадянського серіалу, як то наприклад «Поверни моє кохання».

«Можливо писала пісню для серіалу, а її послухали і не купили», – жартують у Мережі.

Інші слухачі написали, що мелодія цієї пісні схожа на уривок з серіалу «Любовная любовь», який «транслювали» у серіалі «Счастливы вместе».

«Де драйв? Запал? Феєрія?», – запитували у коментарях фанати. Також шанувальники зазначили, що це одна з найгірших пісень артистки.

«Невже під Повалій косить? Знайшла на кого рівнятися…», – порівняли нову композицію Полякової з хітом Повалій «Одолжила».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему