Відео

Триметровий плазун мало не залишив чоловіка без пенісу (відео)

Триметровий плазун мало не залишив чоловіка без пенісу (відео)

У одному з офісів у Бангкоку, Таїланд, 45-річний працівник не помітив плазуна та сів на унітаз справити нужду. 

Чоловік одразу відчув, що на його статевих органах зімкнулися чиїсь зуби. На щастя він не розгубився, схопив змію за голову, стиснув і відірвав від себе.

"Я збирався вже встати з унітазу, коли відчув, як щелепи зімкнулися на моєму пенісі. Я відразу зрозумів, що це змія. Я схопив пітона за голову і почав намагатися відірвати його від себе", - розповів постраждалий.

За допомогою колег потерпілий дістався до лікарні, де йому наклали 15 швів.

"Думаю, він щасливчик. Ми зараз тестуємо кров на наявність інфекції. Якщо нічого не знайдуть, коли укуси почнуть гоїтися, він зможе піти додому", – уточнив Чутіма Панчареон, директор лікарні.

На жителя Бангкока в туалеті напав триметровий пітон.

Змія ж втекла назад у каналізацію. Згодом приїхали рятувальники і витратили близько 30 хвилин, щоб виманити змію з туалету, перш ніж зловити. 3-метрового пітона засунули у мішок і відвезли, щоб випустити назад в дику природу.

За два місяці до інциденту цього плазуна бачили в іншому туалеті офісу. Тоді працівники не зуміли його впіймати і з тих пір більше туди не ходили. 

За словами одного з колег постраждалого, вони часто жартували з цього приводу і нагадували один одному, що потрібно бути обережніше.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, чутки
В тему