Відео

«Залишимо на майбутнє»: Зеленський прокоментував свою участь у президентській гонці (відео)

«Залишимо на майбутнє»: Зеленський прокоментував свою участь у президентській гонці (відео)

40-річний комік, а віднедавна ще й потенційний кандидат у президенти України, Володимир Зеленський вперше прокоментував результати соціологічного опитування.

Свою думку він озвучив в коментарі ТСН 15 листопада.

Так, багато незалежних рейтингів публікують інформацію про те, що Володимир Зеленський у передвиборній гонці посідає друге місце. Вище нього у списку стоїть лише лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

«З приводу другого місця – боротися так боротися, якщо говорити про боротьбу. А чого тут боятися? У мене друге, у Тимошенко – перше. Нормально, якщо так. Хороша бійка. Але я думаю так, що я, як справжній чоловік, просто зобов'язаний пропускати жінок вперед», – сказав Зеленський.

Однак чи справді комік висуватиме свою кандидатуру на посаду глави країни, – досі залишається закритою інформацією.

«У кожної людини повинні бути таємниці. Зараз у мене є "Ліга сміху", "Вечірній квартал". Ось зараз ви присутні на репетиції. Я працюю з приголомшливими жінками – "Жіночим кварталом". А це залишимо на майбутнє... У будь-якому випадку, це рішення – моє», – підсумував він.

До слова, чутки про те, що лідер Кварталу 95 має намір іти у президенти, ймовірніше всього з’явилися на хвилі популярності серіалу «Слуга народу», де комік виконує роль простого вчителя історії Василя Петровича Голобородько. У цьому шоу герой артиста стає президентом Україні і докорінно міняє систему держави.

А два тижні тому, у «Вечірньому кварталі», Зеленський розмірковував про всі плюси та мінуси президентства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відрубати руки: Голобородько знає, як боротися з корупцією (відео) 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Політика
В тему