Відео

«Магічна трійка» або як пара одеситів втретє встали на весільний рушник (відео)

«Магічна трійка» або як пара одеситів втретє встали на весільний рушник (відео)

В Одеському відділі реєстрації актів цивільного стану та сама пара одружилася вже втретє.

У народі кажуть, що двічі в одну річку не ввійдеш. Але пара одеситів спростувала це, одружившись втретє один з одним.

Дату для того, щоб розписатися, обрали символічну - 15 листопада вони святкували 15-річний ювілей першого весілля і втретє розпочинають сімейне життя. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Світлана й Роман уже 15 років разом, щоправда, з невеличкими перервами. Зустрічатися почали ще підлітками і, попри деякі примхи, досі разом.

«Перше весілля - це була молодість, треба було одружитися красиво-пишно. Другого разу вже ми розписувалися, бо було треба, тому що у нас була дитина в мені. Ось ми налаштовані на те, що це вже останній раз», - каже наречена Світлана Северенчук.

Одеська пара одружилася втретє

Зізнаються, двічі розбігалися, бо не витримували один одного — стосунки були як в італійської  родини. Щоправда, ні майно, ні дітей не ділили і через деякий час, охолонувши, знову сходилися. Тепер наречений Роман запевняє: остаточно зрозумів, що Світлана - саме його половинка. 

Сім’ю таки зберегли — за роки шлюбів у Романа та Світлани з’явилося двоє дітей. Молодята кажуть, що весільна церемонія сприяє оновленню почуттів.

Одеська пара одружилася втретє фото 1

Цей випадок привернув увагу і Міністерства юстиції. Начальник одеського управління також розповів, що оновити свідоцтво про шлюб можна і без розлучень.

«Щоб поновити відчуття тих, хто довго в шлюбі, у нас було таке одруження, видача повторного свідоцтва, 36 років пара була одружена і вона поновила повторну видачу», — повідомив начальник ГУ юстиції в Одеській області Руслан Сауляк.

Одеська пара одружилася втретє фото 2

Сподіваємося, що звичка одружуватися, цього разу стане для них заключною!

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему