Відео

На Одещині впала в кому дівчина, яка вивалилася крізь двері автобуса (відео)

На Одещині впала в кому дівчина, яка вивалилася крізь двері автобуса (відео)

Трагічний випадок стався у приміській маршрутці сполученням Одеса – Наті. На ходу із маршрутки випала молода жінка. Зараз потерпіла перебуває в комі, її життєдіяльність підтримують за допомогою апарата вентилювання легенів. Про це пише видання Culturemeter.

Напередодні в приміському автобусі № 84 Одеса – Наті (селище, підпорядковане Нерубайській сільраді) стався нещасний випадок. Молода жінка зайшла до салону напхом-напханого громадського транспорту через задні двері, невдовзі після початку руху ці злощасні двері під натиском пасажирів на ходу розчахнулися, і потерпіла вилетіла із транспортного засобу на асфальт. Сталося це поблизу Нерубайського. Від отриманих травм постраждала впала в кому, інформують у прес-службі Нацполіції Одеської області.

В Мережі з’явилося відео, відзняте очевидцем інциденту Володимиром Яремчуком. Чоловік, зокрема, зняв на камеру смартфона двері «пазика», із якого вивалилася одеситка. На цих кадрах видно, що старий автобус оснащений дверима, які зачиняються зсередини вручну.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему