Відео

«Пробив енергетикою»: під вокалістом відомого гурту проломилася сцена (відео)

«Пробив енергетикою»: під вокалістом відомого гурту проломилася сцена (відео)

Неприємний інцидент, зате видовищний для глядачів, стався із вокалістом рок-гурту «Фіолет». Днями хлопці приїжджали на концерт до рідного Луцька. Коли фронтмен групи «запалював» на сцені, то у буквальному розумінні провалився крізь неї. Під ногами у лідера «Фіолету» Сергія Мартинюка проломилася підлога, і він провалився в утворену діру аж по плечі. Втім, швидко оговтався від такої «НП» і вже за лічені секунди повернувся до співу. Символічно, що долівка пішла музикантові з-під ніг, саме коли він виконував пісню «П’яні мости».

Епічне відео із у буквальному розумінні сценічним провалом Мартинюка опублікувала у YouTube користувачка під ніком Татьяна Синчук.

Згодом про оказію із підлогою у Луцьку написав у своєму «Фейсбуку» і сам Сергій Мартинюк.

«Дякую, Луцьк! Це було легендарно. Ну і так... вперше сцена під моїми ногами підступно зламалася. Всіх ще раз обійняв! Тернопіль, ви наступні... Перевіряйте на чеках міцність підлоги, на якій збираєтесь вриватися, або будьте готові, що в найнесподіваніший момент ця підлога в прямому сенсі може піти з-під ніг; у мене це, що символічно, сталося на «П’яних мостах», – попередив колег-музикантів Сергій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дивина: вулицями Одеси самотньо тинялося левеня (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд
В тему