Відео

У Києві захмелілий гонщик влаштував розборки з поліцією: зіткнулося 5 авто (відео)

У Києві захмелілий гонщик влаштував розборки з поліцією: зіткнулося 5 авто (відео)

Перша аварія сталася на вулиці Солом'янській, коли по зустрічній смузі Volkswagen Passat намагався обігнати Mercedes GL. Водій Passat зачепив Mercedes, адже не розрахував траєкторію. В результаті зіткнення Volkswagen занесло в бордюр.

Цікаво, що водій Passat після зіткнення зняв з авто номерні знаки, і пересів в Audi, яка під’їхала за кілька  хвилин на місце ДТП, причому без номерних знаків. Через аварію  у Mercedes  відбитий бампер, а у Volkswagen розбита вся передня частина.

 Коли поліція вже закінчувала оформляти ДТП, і евакуатор вже грузив Volkswagen Passat, сталася ще одна аварія: місце ДТП намагався об’їхати  водій Toyota Hilux.

 В цей момент в нього і в евакуатор влетів Mitsubishi Pajero Sport, яким керував водій у стані сильного алкогольного оп’яніння. Поруч виділа не менш п’яна пасажирка.

Через оп’яніння водій Mitsubishi не помітив евакуатор, і врізався в нього та в Toyota, яка якраз йшла на об’їзд.

Коли поліція почала проводити впізнання п’яного водія, ним виявився Ярослав Поляченко, ралійний гонщик, який відмовився проходити тест на Драгер.

При цьому гонщик лаявся з представниками поліції та агресивно себе поводив. Ще більшу агресію проявляв товариш  Поляченка, що приїхав підтримати п’яного друга. Представникам поліції навіть довелося доставити його в управління поліції, закутого в наручники.

 Деталі обох ДТП встановить слідство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дтп, ярослав поляченко
В тему