Відео

Київ як Бангкок: люди штурмують ранкову електричку (відео)

Київ як Бангкок: люди штурмують ранкову електричку (відео)

У понеділок вранці, замість шести вагонів, до станцій Петрівка і Троєщина у Києві прибуло лише 4. Обурені люди перекрили рух і вилазили на дах потяга.

8:30 ранку понеділка, 22 жовтня, у столиці, час пік, коли всі добираються на роботу та навчання, до станцій Петрівка і Троєщина у столиці приїхало тільки 4 вагони замість 6. Машиністи їхати відмовилися, тому рух заблокували обурені пасажири. Вони лізли навіть під електричку.

Як повідомляє портал Київ Оперативний, запізнення електрички і не дотримання розкладу на цій станції — звичайна справа. Але сьогодні транспортники перевершили самих себе.

«З самого ранку, коли тисячі людей намагаються дістатися до своїх робочих місць, організація роботи електричок виявилася вкрай поганою. Електричок не було по годині. У надії хоч якось доїхати на роботу і додому, люди почали штурмувати і чіплятися за вагони ззаду», — інформує портал.

Частина людей почала заходити в кабіну машиністів. Електричка стала взагалі. Люди перекривали колії на станціях Петрівка і Троєщина. Зібралися величезні натовпи.

«Цікаво, що на це скаже Київпастранс і КМДА, які урочисто відкрили цю життєво необхідну транспортну артерію?» — обурюються в соцмережах.

Аби потрапити на роботу, люди штурмували електричку і чіплялися за вагони

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, потяги, штурм
В тему