Відео

Отже війна: Леся Нікітюк висміяла Влада Яму (відео)

Отже війна: Леся Нікітюк висміяла Влада Яму (відео)

Розважальне шоу «Танці з зірками 2018» отримало славу не лише танцювального, але і скандального шоу. Так, головними суперниками цього сезону стали не конкурсанти, а член зіркового журі Влад Яма та учасниця Леся Нікітюк.

Про те, що Влад та Леся навряд чи дружитимуть стало зрозуміло ще у перших ефірах шоу. Почалося все з того, що Яма порівняв одну з підтримок Лесі Нікітюк з драбиною, що обурило не тільки зірку, але й мережу. А у третьому прямому ефірі телеведуча, на їдку оцінку Ями заявила, що судді треба «закривати рот».

І хоча згодом, після загальноукраїнської хвилі підтримки Лесі (а вболівали за Нікітюк не лише прості глядачі, а і зірки, серед яких була Наталія Могилевська та Ніна Матвієнко), Влад Яма пояснив, що повинен не тільки хвалити танцівників, але й критикувати їх, Леся помстилася судді.

Телеведуча присвятила Ямі пісню-пародію. Композицію вона записала у гримерці і виконала під акомпанемент гітари, на якій грав Сергій Бабкін. Нікітюк згадала всі зауваження хореографа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MELOVIN «мутить» із готичною красунею?

«Король епітетів, імператор слова. Думаєш, що на дні ти, але він потопить знову», – розпочала свою пісню Леся Нікітюк.

Хіт від богині ламінату, присвячений Владу Ямі, можна прослухати на YouTube.

Пісню ведуча презентувала для Ями на дев’ятому ефірі шоу, яке відбулося 21 жовтня. Разом з Максом Єжовим вона станцювала фьюжн. Проте судді вкотре не оцінили старання пари. Катерини Кухар заявила, що весь танець був створений практично з повітря. Влад Яма назвав номер дитячої версією пасадоблю. А ось Дімі Монатік сподобалася пристрасть, яка витала на паркеті. Оцінка суддів – 21 бал.

Цікаво, що хоча Яма не подавав вигляду, здалося, що пісня стала для нього неприємним сюрпризом.

Варто зазначити, що в дев’ятому ефірі шоу покинув Руслан Сенічкін.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, танці з зірками, леся нікітюк, влад яма
В тему