Відео

На Київщині люди штурмували суддю, яка випустила під заставу ґвалтівників неповнолітньої (відео)

На Київщині люди штурмували суддю, яка випустила під заставу ґвалтівників неповнолітньої (відео)

У Київській області скоїли групове зґвалтування 16-літньої дівчини. А невдовзі пійманих поліцією виродків суддя Броварського райсуду, практично уночі, близько 23:00, випустила насильників під заставу.

В підсумку один із них утік.  Жертва насилля, дізнавшись про таке рішення суду, намагалася накласти на себе руки. Після цього активісти прийшли у кабінет до судді, котра прийняла рішення, через яке на волі опинилися ґвалтівники. Йдеться у публікації видання «Київ Лайв».

П’ять годин поспіль чоловіки ґвалтували неповнолітню Катю. Коли втрачала свідомість, поливали із холодного душу і знову глумилися. «У мене були синці на горлі, руках, по всьому тілу. Мені погрожували, казали: якщо напишу заяву в поліцію, знайдуть і вб’ють», – розповідає потерпла Катерина.

За гарячими слідами підозрюваних у сексуальному насиллі правоохоронці помістили під варту. Проте через якихось два місяці несподівано відпустила їх під заставу в розмірі 140 000 грн. Коли зґвалтована дівчина дізналася про такий суддівський вердикт її катам, заледве не заподіяла собі смерть. А обурена громадськість зібралася під стінами Броварського районного суду, де і ухвалили скандальне рішення, а далі активісти мали бесіду із пані суддею на прізвище Білик, яка випустила на свободу насильників.

Відео ТУТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині піймали педофіла з механічним «органом» (фото 18+)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, поліція, кримінал, київ, згвалтування
В тему