Відео

Помер 32-річний нігерійський принц, залишивши 50-річну дружину-росіянку (відео)

Помер 32-річний нігерійський принц, залишивши 50-річну дружину-росіянку (відео)

У Череповці (місто у Вологодській області Росії) у розважальному закладі помер 32-річний нігерійський принц. Цю інформацію підтвердила дружина Габріеля Сегуна Аджайє Наталія Веденіна, – пише «Комсомольська правда».

32-річний чоловік помер у ніч з 12 на 13 жовтня в розважальному клубі «Платина».

«У Габріеля стався інфаркт, він впав і помер, ніяких препаратів він не приймав, просто сидів чай пив. Раніше на серце чоловік не скаржився», – заявила журналістам дружина Наталя Веденіна.

Ця версія підтверджена офіційно лікарями.

А очевидці, відвідувачі клубу, бачили, як Габріель схопився за груди перед тим, як впасти.

До родини звістку про надзвичайну подію дійшла через дві години після події. Як повідомила Наталія, могила принца буде в Росії, на Череповецькому кладовищі № 4, недалеко від будинку, в якому вони жили.

Родичі Габріеля знаходиться в Нігерії. На похорон вони, ймовірно, не встигнуть – «занадто далеко, віза потрібна, все це оформляється важко, довго...».

Завдяки центральному телебаченню про цю інтернаціональну родину відомо багато.

У програмі «Чоловіче/Жіноче» Наталя розповіла, як після трьох років листування вона полетіла в Нігерію до коханого. Це був її перший політ на літаку, перша поїздка за кордон. І, як з'ясувалося – перша і справжня любов.

Батько Габріеля був проти одруження його четвертого сина на росіянці. Однак син наполіг.

У Москву на зйомки програми прилітала з Нігерії мати Габріеля Кемі, яка вперше побачила своїх онуків-близнюків у студії.

Як розповідала Наталія на передачі, Габріель – турботливий батько, дуже чекав дитини. А коли народилася двійня – «Радості було – караул!».

Зараз синам, які залишилися без батька, 1,5 року. У Наталії є ще старший син, який досить спокійно поставився до вибору матері.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, росія, нігерія, смерть
В тему