Відео

Український спорт отримав нову фаворитку (відео)

Український спорт отримав нову фаворитку (відео)

Українська тенісистка Даяна Ястремська 14 жовтня стала переможницею турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії International в Гонконзі з призовим фондом 250 тисяч доларів.

У фіналі змагання вона без проблем здолала першу ракетку Китаю Ван Цян (№24 WTA) з рахунком 6: 2, 6: 1. Раніше тенісистки разом не грали.

15 жовтня, Ястремська піднялася на 36 позицію у світовому рейтингу і займає 66 місце. Це кращий результат в її кар'єрі.

Варто зазначити, що Даяна Ястремська стала наймолодшою тенісисткою в історії України, що вийшла у фінал турніру WTA в одиночному розряді і виграла титул.

Як повідомляє сайт btu.org.uaна на момент перемоги тенісистці виповнилося 18 років, 4 місяці і 29 днів.

Першій ракетці України Еліні Світоліній вдалося завоювати перший трофей в WTA-турі в Баку, на той момент їй було 18 років і 10 місяців.

 «У мене була впевненість в тому, що можу виграти титул. Я дуже нервувала, але запевнила себе, що зможу перемогти. Якщо перед матчем відчуваєш, що гра може бути складною, стаєш більш сконцентрованою. А вже на корті фокусуєшся на кожному м'ячі. Це допомогло мені залишатися спокійною протягом усього матчу... Я практично не пам'ятаю останнього гейму. Це, по-моєму, був найскладніший гейм за весь турнір. У тебе в голові з'являється картинка того, чого ти хочеш досягти. Але в той же самий час ти повинен залишатися в реальності. Це було дуже важко для мене», – сказала Ястремська.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, спорт, даяна ястремська
В тему

Останні матеріали