Відео

Дружина DZIDZIO зачарувала Олега Винника (відео)

Дружина DZIDZIO зачарувала Олега Винника (відео)

На сьомий кастинг популярного телешоу Х-Фактор в Чернівцях прийшла дружина відомого українського виконавця і фронтмена групи DZIDZIO – Ярослава Хома.

Проте дівчина сама про свій сімейний статус не зізналася. Дружину популярного співака упізнав суддя Олег Винник, який на очах у здивованої публіки фліртував з красунею.

Так, з її виступу стало відомо, що Ярослава працює вчителькою вокалу. Вона вирішила вийти на сцену поки чоловік гастролює у Франції і показати, що вона теж може виступати. До слова, сам DZIDZIO нічого не знає про виступ коханої.

Конкурсантка виконала авторську композицію «Чиста, як сльоза».

Учасниця отримала два «так» від Винника та Каменських і пройшла в тренувальний телешоу. Андрія Данилка на кастингу не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник обожнює пиріжки з горохом та варить юшку з самогонкою (відео)

Проте у глядачів склалося враження, що судді просто пожаліли дружину відомого співака. Ярослава співала не надто добре, однак її харизма зачаровувала.

До слова, відео виступу дівчини дуже швидко набуває популярності і вже опинилося у закладках YouTube.

Нагадаємо, DZIDZIO не афішує особисте життя. Але відомо, що Михайло Хома одружений з 2013 року. Його обраниця, львів’янка по імені Славця, – також співачка. Познайомилися вони ще під час навчання в музичній школі, пізніше – разом співали в групі «Михайло Хома і друзі».

Ярослава Притула-Хома після весілля залишила кар’єру. Тепер дружина соліста «DZIDZIO» вважає, що робота – чоловічий обов’язок, а її головне завдання – забезпечувати затишок і стежити за побутом.

Проте все частіше Ярослава виходить з чоловіком на світські події.

А у 2016-му році Славця з’явилася на шоу «Караоке на майдані» і частково відновила концертну діяльність.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, dzidzio, олег винник
В тему