Відео

Анна Седокова написала пісню, яка стане хітом осені (відео)

Анна Седокова написала пісню, яка стане хітом осені (відео)

Українська співачка Анна Седокова, яка живе і працює у Росії, поділилася з фанатами незвичайною, інтимною історією.

Зірка розповіла про чоловіка, який надихнув її написати нову пісню «Шантарам».

«Ця пісня – найкраща з написаних мною. Вона була народжена миттєвим спалахом, приреченим спалити все до тла... Я пам'ятаю, як він підійшов до мене, і я більше не змогла рухатися. Я стояла в клубі повному людей, він цілував іншу , яку бачив вперше. Потім підійшов до мене, взяв за руку і народилася пісня», – написала Седокова на особистій сторінці в Instagram.

«"Шантарам" – перша пісня з майбутнього альбому. Чесно, відверто і, як завжди... до тремтіння», – опублікували опис під відео у YouTube.

 

 

Нагадаємо, 35-річна Анна – ще та серцеїдка. Так, з першим чоловіком Сєдакова пробула у шлюбі з 2004 року по 2006 рік. Тоді її обранцем став білоруський футболіст, капітан київського «Динамо», Валентин Миколайович Белькевич (помер 1 серпня 2014 роки від тромбоемболії). У шлюбі народилася дочка Аліна.

Другий чоловік (12 лютого 2011 – лютий 2013) – бізнесмен Максим Валентинович Чернявський. У цьому союзі з’явилася дочка Моніка.

Також співачка зустрічалася (з червня 2014 по червень 2015 і з грудня 2015 по 26 травня 2016) з танцюристом Сергієм Гуманом.

8 лютого 2017 року своєму Instagram-акаунті оголосила про вагітність. 8 квітня того ж року Анна народила сина Гектора. Батьком дитини виявився бізнесмен Артем Комаров, з яким Анна розлучилася незабаром після пологів.

Також подейкували, що артистка мала роман з Холостяком каналу СТБ Рожденом Анусі. Сєдакова була старшою від нього на сім років. Роман між артистами тривав не довго. Сам Рожден заявляв, що вони були змушені розстатися через ритм, в якому живуть артисти.

Українська співачка Анна Седокова та холостяк каналу СТБ Рожденом Анусі

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, анна седокова, кліп
В тему