Відео

Помста чоловікам: Олена Кравець відкриває «Жіночий квартал» (відео)

Помста чоловікам: Олена Кравець відкриває «Жіночий квартал» (відео)

Нарешті Олена Кравець звільнилася від гніту Кварталу Володимира Зеленського. Так, на каналі «1+1» шостого жовтня о 21:15 відбудеться прем’єра проекту, який стане хітом сезону – «Жіночий квартал». Шоу буде наповнене суто дамськими жартами про кохання, шлюб та секс.

Учасницями гумористичного проекту від студії «Квартал 95», стали 14 відомих і не дуже панянок.

Також на сайті каналу «1+1» зазначається, що 25 вересня студія презентувала проект. Ведучим заходу був актор Кварталу і один з авторів ідеї Олександр Пікалов, якого глядачі обожнюють за роль президента-втікача Віктора Януковича.

«"Жіночий Квартал" – це територія дівчат. Тут вони завжди праві й відверто жартують про заміжжя, красу, буденні проблеми, секс, чоловіків і про себе. Але вони мають і багато інших тем, які хочуть підняти. Учасниці запевняють, що в кожному з випусків з гумором будуть обіграні ситуації, в які точно втрапляли майбутні глядачки "Жіночого Кварталу" та їхні подруги», – розповів один з авторів проекту Валерій Жидков.

А от Олена Кравець в одному з інтерв’ю зазначила, що жіночий гумор тонший, іронічніший та часто глибший за чоловічий. Також вона сказала, що не буде лідером команди, а ці обов’язки будуть виконувати інші дівчата.

Хто ж представить «Жіночий Квартал»? Беззаперечний капітан команди досвідчена Олена Кравець. Також на сцені виступатимуть героїня серіалу «Слуга народу» Ольга Жуковцова, учасниці «Ліги сміху» Анастасія Оруджова, Тетяна Песик, Ірина Сопонару, Валерія Товстолес, Катерина Нікітіна та Олександра Машлятіна, акторка «Вечірнього Києва» і нової романтичної комедії «Я, ти, він, вона» Настя Коротка (дружина Андрія Бєднякова), акторка Молодого театру Анастасія Євтушенко і вокалісти «Голосу країни» Віра Кекелія, Марта Адамчук, Еліна Мбані і Лалі Ергемлідзе. Творці проекту називають дівчат просто – «14 подруг Кварталу».

Варто зазначити, що Кравець з частиною своєї команди вже працювала. Так, в одному з сезонів «Ліга сміху» Олена виступала тренером тріо «Трио разные».

Прем’єра нового проекту відбудеться 6 жовтня о 21:15 на телеканалі «1+1». Сам концерт відіграють 29 вересня у Жовтневому палаці.

До слова, жіночий гумор останнім часом набуває популярності. Так, одна з найвідоміших українських жіночих команд «Девчонки из Житомира» довгий час збирала овації в країнах СНД, проте потім припинила своє існування. Зараз дві учасниці цього колективу, а саме Вікторія Булітко та Марина Поплавська працюють у гумористичному телешоу «Дизель Студії».

А от у США нині набуває популярності серіал «Дивовижна місіс Мейзел». Сюжет закручується у 1958 рік. Домогосподарка Міріам Мейзел живе на Манхеттені, виховує двох дітей і у всьому підтримує свого чоловіка Джоела, успішного бізнесмена. Одного разу життя Міріам перевертається «догори дриґом», після того як вона дізнається, що Джоел зраджує їй з секретаркою. Напившись з горя, вона відправляється у клуб, де абсолютно несподівано відкриває у собі талант стендап-коміка...

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, комедія, 1+1, квартал 95, олена кравець
В тему