Відео

У свій День народження Вілл Сміт зробив божевільний вчинок (відео)

У свій День народження Вілл Сміт зробив божевільний вчинок (відео)

25 вересня, знаменитий голлівудський актор Вілл Сміт відзначив круглу дату: йому виповнилося 50 років. Сміт, відомий широкій публіці завдяки роботі у таких популярних фільмах як «День незалежності», «Люди в чорному», «Я, робот» та «Я – легенда» наважився у свій День народження на непересічний вчинок. Так, актор найняв вертоліт, піднявся на ньому над національним парком Гранд-Каньйон та здійснив банджі-стрибок. Таким чином Вілл мав намір побороти свій страх висоти, який дошкуляв йому з дитинства.

Все це актор провернув на очах родичів та друзів, які спостерігали за ним з землі. Цікаво, що на шоу, яке влаштував Вілл прийшли подивитися як нинішня так і колишня дружини. До слова, стрибок транслювали у прямому ефірі у YouTube.

Вілл Сміт зістрибнув у Гранд-Каньйон

«Відчуття змінюються від жаху до блаженства», – запевняє Сміт на камеру, теліпаючись на гумовому тросі.

Помітно, що перед стрибком актор трохи нервував.

Ще до стрибка Сміт написав в Instagram, що перед цим трюком провели репетицію, де його замінила лялька. Проте експеримент був не вдалим: у ляльки відірвало ноги.

Сидячи над каньйоном у вертольоті, Вілл подивився на землю і закричав «Ніколи не дивіться вниз!»

Після стрибка Сміт заявив: «Я ще раз переконався, що найголовніше – це зважитися. Так, життя – складна штука: тебе ображають, ти опиняєшся у складних ситуаціях, втрачаєш роботу, впевненість. Але не можна сумніватися в собі – вирішуйся робити те, що хочеш».

До слова, Сміт обожнює екстрим. Так, наприкінці липня Вілл з сім’єю побував на італійському острові Вулькано, де підкорив діючий вулкан.

Нагадаємо, Вілл Сміт з 1997 року перебуває в шлюбі з Джадою Пінкетт. Разом подружжя виховує двох дітей – сина Джейдена і дочка Віллоу. Також у актора є син Віллард Крістофер III від першого шлюбу з Ширі Зампіно.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, вілл сміт
В тему