Відео

Регіна Тодоренко порівняла свою вагітність з діареєю (відео)

Регіна Тодоренко порівняла свою вагітність з діареєю (відео)

Телеведуча Регіна Тодоренко, яка зараз чекає свого первістка, на шоу Івана Урганта, розповіла про вагітність, стосунки з Владом Топаловим та новий проект. За словами зірки шоу «Орел і решка» поки вона не збирається оформляти стосунки з російським співаком Владом Топаловим.

Так, дівчина повідомила, що їм зараз не до весілля, адже попереду «інші клопоти». Відтак, вони вирішили розмежувати вагітність та пологи з весілля. До того ж, як заявила сама Регіна раніше, вони з Топаловим хочуть влаштувати скромне весілля, куди покличуть тільки рідних і найближчих друзів. Тепер ж наречені планують пишне свято з сотнею гостей.

Не посоромилась Тодоренко розповісти пікантні деталі і про свою вагітність. Так, вона повідала про те, що тепер їй забороняють літати, відповідно вона старається більше пересуватися на потязі. Затята мандрівниця сидить вдома та займається йогою.

До слова, телеведуча порівняла свою вагітність з діареєю і сказала, що поняття не має як жінки при надії працюють.

Нагадаємо, Топалов та Тодоренко познайомились у 2017 році, працюючи разом над виставою «Заклади дружину в ломбард». Режисер вистави Сергій Рост затвердив Регіну та Влада на головні ролі, де вони зображали закоханих.

У листопаді 2017 року 27-річна телеведуча Регіна Тодоренко розірвала стосунки, які тривали три роки, з оператором Микитою Трякіним. Розлучення дівчина пояснювала тим, що вони обоє втомилися від її подорожей. Окрім того, аби почуття не згасали, потрібно було хоч час від часу бачитися, а зважаючи на роботу Регіни, це було дуже складно. 30 листопада 2017 року Регіна Тодоренко оголосила на своїй сторінці в Instagram про те, що йде з «Орла і решки». Завзята мандрівниця пропрацювала у шоу рівно чотири роки.

До слова, 32-річний Владислав Топалов з 18 вересня 2015 року був одружений на Ксенії Даніліній – доньці російського бізнесмена. Але 9 березня 2017 року пара розлучилася.

Первісток у ведучої народиться вже в грудні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забагато широкого одягу: Регіна Тодоренко точно вагітна (фото)

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, регіна тодоренко, влад топалов, вагітність
В тему