Відео

У Олега Винника з’явився конкурент (відео)

У Олега Винника з’явився конкурент (відео)

У 4 випуску «Х-фактор» від 22.09.2018 шоу відкрило новий талант – Юрія Селіна. Він повідав публіці про непрості стосунки та життєву ситуацію, в яку він потрапив.

Шоу «Х-фактор» вже відкрило чимало зірок.

Так, минулого тижня ми розповідали про запальний дует «ZBSband», більш відомий місцевій публіці як «Веселий компот». Юнаки ще раніше виклали свою пісню у соцмережу та отримали схвальні відгуки аудиторії. А вже на кастингу «Х-фактору» вони заспівали нову авторську пісню «На морозі». За словами виконавців, написати пісню їм допоміг компот, який вони пили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддів «X-фактору» розвеселила вульгарна пісня (відео)

А у випуску 4 від 22.09.2018 шоу відкрило новий талант – Юрія Селіна. Він повідав публіці про непрості стосунки та життєву ситуацію, в яку він потрапив.

У описі до відео автори написали: «На кастинг у Львові завітає справжній чоловік».

Історія 49-річного Юрія та його виступ довели до сліз не лише пересічних глядачів, а і суддю Настю Каменських.

Сподобався виступ чоловіка і найпопулярнішому співаку України Олегу Виннику. Він назвав пісню конкурсанта чуттєвою. До слова, тепер можна сміливо сказати, що зважаючи на захоплені погляди глядачок, у Винника з’явився новий конкурент Юрій Селін.

А от Дмитро Шуров, хоча і похвалив учасника кастингу, проте сказав йому «Ні», зазначаючи що не бачить пана Юрія у тренувальному таборі.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, x-фактор, стб
В тему