Відео

Суддів «X-фактору» розвеселила вульгарна пісня (відео)

Суддів «X-фактору» розвеселила вульгарна пісня (відео)

У суботу, 15 вересня в ефірі телеканалу СТБ показали третій кастинг учасників популярного вокального шоу «X-фактор», 9 сезон. Цього дня за право стати кращим співаком країни змагались маріупольці.

Одні конкурсанти розчулювали глядачів та суддів зворушливими історіями, інші дивували голосним співом. Проте найбільше розвеселили публіку запальний дует «ZBSband».

Вони вийшли на сцену шостим. Хлопці більш відомі місцевій публіці як «Веселий компот». Юнаки ще раніше виклали свою пісню у соцмережу та отримали схвальні відгуки аудиторії. А вже на кастингу «Х-фактору» вони заспівали нову авторську пісню «На морозі». За словами виконавців, написати пісню їм допоміг компот, який вони пили.

Пісня розповідає про непрості стосунки закоханих та життєву ситуацію, в яку вони влипнули.

Веселий текст глядачі в залі оцінили. Суддів пісня здивувала, але і дуже сподобалася, тому гурт отримав чотири «так» та пройшов до тренувального табору.

Пісня блискавично набирає популярності. Так, композиція лише за декілька днів опинилася на вкладці популярності у YouTube. Нині відео переглянули близько 200 тисяч користувачів.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, x-фактор, стб
В тему

Останні матеріали