Відео

У Києві батько з маленьким сином годину просиділи в аварійному ліфті (відео)

У Києві батько з маленьким сином годину просиділи в аварійному ліфті (відео)

У вівторок, 11 вересня, в житловій багатоповерхівці пасажирський ліфт «протримав у заручниках» більше години батька з трирічним сином. На щастя обійшлося без постраждалих.

Подія сталася близько 20:00.

Про це повідомляє «Інформатор».

За словами члена правління ОСББ будинку №18 по вулиці Ушакова, Аліни Войтенко: «Батько з сином зайшли в ліфт на першому поверсі. Після того як двері закрилися, ліфт не зрушив з місця. Аварійний виклик ліфтера в цьому будинку не працює вже багато років. Батько покликав консьєржку і попросив її викликати ліфтерів по телефону. У службі з обслуговування ліфтів відмовилися виїжджати на допомогу».

Просидівши в ліфті більше 30 хвилин, дитина почала плакати і панікувати. Батько всіма способами намагався заспокоїти малюка.

Через годину на місце події прибули рятувальники. Стандартним інструментом двері ліфта відкрити не вдалося. Вони застосували спеціальне пристосування і звільнили сім'ю з пастки. Як тільки батько з сином вийшли назовні, ліфт рушив і поїхав на верхній поверх, каже Аліна Войтенко. Якби ще кілька секунд і могла статися непоправна трагедія зі здоров'ям пасажирів.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, ліфти
В тему