Відео

У Києві «копи» витягли убивцю з-під дивана (відео)

У Києві «копи» витягли убивцю з-під дивана (відео)

У Києві співробітники поліції затримали підозрюваного у вбивстві, причому витягли його з-під дивана.

Інформує «Київ оперативний».

22-річний хлопець спершу прострелив знайомому, з яким у нього виник конфлікт, голову, потім колов ножем і завдавав ударів молотком, а після умертвіння кілька днів прожив із трупом. Навіть у магазин по продукти ходив. Та трупний запах став ширитися під’їздом і викликав у сусідів лихі передчуття.

До чергової частини Дніпровського управління поліції зателефонувала місцева мешканка про те, що її сусід уже кілька днів не виходить на зв’язок, а у під’їзді чути трупний запах.

Слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, які виїхали на місце події, мусили скористатися пожежною драбиною, щоби потрапити в квартиру. В оселі був безлад, а в кімнаті лежало тіло чоловіка, на яке хтось накинув простирадло.

Оглядаючи місце події, «копи» виявили хлопця, який ховався під диваном. Його відразу затримали, оскільки він зізнався, що скоїв убивство господаря помешкання. 22-річний молодик кілька місяців жив у потерпілого, який працював охоронцем у ювелірному магазині та мав допомогти підозрюваному із працевлаштуванням.

Встановлено, що затриманий кілька днів жив у квартирі з трупом, користувався речами вбитого, виходив у магазин по спиртне і продукти.

 

 

У день вбивства під час розпивання алкоголю між убивцею і жертвою спалахнув конфлікт, підозрюваний вихопив травматичну зброю та кілька разів вистрелив власнику житла у голову. Потім схопив ножа і молоток, якими також завдав тілесних ушкоджень.

«Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це житель міста Вишневе Київської області. На цей час ніде не працює. Розслідується кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі», – зазначив очільник поліції Києва.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал, вбивство, поліція
В тему

Останні матеріали