Відео

В Києві вимагають покарати виродка, який пхнув дідуся головою об бордюр (відео)

В Києві вимагають покарати виродка, який пхнув дідуся головою об бордюр (відео)

У столиці громадськість збурив відеозапис, на якому зафіксовано, як днями в Оболонському районі на вулиці чоловік лупцює жінку. На її захист стає літнього віку перехожий, та агресивний молодик б’є і його.

Зокрема, це відео, опубліковане в фейсбук-спільноті «Київ оперативний», поширив на своїй сторінці журналіст «Громадського телебачення» і відомий музикант-баяніст Богдан Кутєпов.

«Просто пам’ятайте, що це відбувається зараз, поряд із нами. Відео 18+. «Київ оперативний»: «На Оболонському проспекті п’яний чоловік бив жінку. Дідусь, який проходив, заступився за неї, в результаті чого серйозно постраждав», – написав Кутєпов, котрого зворушив шляхетний вчинок літнього киянина.

Як пишуть у пабліку «Київ оперативний», стався інцидент минулої неділі, 9 вересня. Відеозапис виклала в групі дівчина, яка стала випадковим свідком розбірок між парою місцевих випивох. Відомо, що дідусь після такого дуже нехорошого падіння потилицею об бровку вижив, та міліція, викликана очевидицею, на місце так і не прибула. 

У цей момент повз проходить літній чоловік, немічний дідусь у благородному пориві, попри свій поважний вік, заступається за жінку, за що отримує від неадекватного бидла удар кулаком і падає головою об бордюр. Навіть із відео зрозуміло, що удар черепом об бровку дуже сильний.

Усіх, хто упізнав агресора із цього відео, просять зголоситися в особисті повідомлення пабліку «Київ оперативний».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, бійка
В тему

Останні матеріали