Відео

Показали маєток «чесного полковника» Гриценка (відео)

Показали маєток «чесного полковника» Гриценка (відео)

Сьогодні «чесний полковник» та його родина мешкають в елітній Конча-Заспі. У «будиночку» площею 348 квадратів. З власним озером та лісом. Сосни, люксові авто, водні мотоцикли – так насправді живе політик, який намагається виглядати для всіх бідним та чесним.

І хоча офіційних претензій до нього з боку правоохоронців поки що немає, громадськість і досі не почула від «чесного кандидата», звідки він узяв мільйони на придбання свого майна.

На запитання журналістів із приводу свої статків Гриценко відповідати відмовляється. Хоча, здавалося б, кандидат у Президенти має бути відкритим для своїх потенційних виборців. Зокрема, коли йдеться про його чесність і порядність.

«Якби вкрав пару військових містечок, а їх було 1100 в сфері управління, коли був міністром,  не ламав би голову…» – свого часу у інтерв’ю для «Лівий берег» із Сонею Кошкіною Анатолій Степанович вдавав із себе кришталево чесного.

Схема приховування реальних доходів, використовувана Гриценком, дуже проста. Це все майно зареєстроване не на нього. Все своє багатство записує на дружину Юлію Мостову. Але в програмі «Закрита зона» журналіст Володимир Ар’єв провів власне розслідування з приводу того, звідки ж у Анатолія Гриценка з’явилися багатомільйонні статки.

«Мотивація була набагато більш примітивна, – пояснював тоді в ефірі нардеп Іван Винник. – Грубо кажучи, їсти хотілося. Це банальна корупція. Пропонували гроші – робилося відчуження. Ніхто не думав про боєздатність чи її підрив. Я не думаю, що ці особи дійсно настільки високопарно могли приймати рішення. Настільки висококоординовано, настільки свідомо. Робити такі далекоглядні стратегічно негативні для України речі. Я думаю, мова йшла про банальну корупцію».

А тепер ця корупційна банальна історія загрожує перетворитися на сучасну історію України. Адже «справжній полковник» уже заявив про наміри балотуватися в Президенти України. Громадськість шокована цією новиною. Люди не приховують свого негативного ставлення до лідера партії «Громадська опозиція»: «Ну що з Гриценка? Що з Гриценка?... Попродав всі військові містечка…» – кажуть.

І таких, у кого розкриваються очі, щодня стає все більше. Підписників фейсбук-спільноти «Реальний Грищ», де ідеться про оборудки колишнього посадовця, вже зібралося більше ніж 30 000, і це всього за місяць.

Докладніше про схеми «реального Грища» Гриценка – у відео.

За матеріалами znaj.uacomment.net.ua, ukranews.compoliteka.net.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, анатолій гриценко
В тему