Відео

Оксану Марченко прогнали коридором ганьби, але в неї знайшлися і фанати (відео)

Оксану Марченко прогнали коридором ганьби, але в неї знайшлися і фанати (відео)

Чи все ж то була проплачена підтримка?

Сьогодні, 17 серпня, телеканал «1+1» у Національному художньому музеї влаштував презентацію нового сезону улюбленого мільйонами українців шоу «Танці із зірками». Та вже ні для кого не таємниця, що цьогорічні «Танці», які стартують в ефірі названого мовника уже з 26 серпня, будуть найбільш скандальними за всю історію проекту.

Адже участь у них візьме Оксана Марченко, яка нині в опалі у зв’язку з тим, що її чоловік є кумом Путіна, котрий розгорнув на Східній Україні криваву війну.

Перед початком заходу в Нацмузеї під будівлею помпезної архітектури зібралися активісти. Знаючи, що цими східцями точно підніматиметься Медведчукова дружина, прийшли висловити свій протест проти участі Марченко у шоу.

Серед учасників пікету був і чоловік у гумовій масці Путіна-упиря з кров’ю в кутиках губ, який тримав у руках плакат з надписом «Ксюха». «Я прийшов підтримати свою куму, давно її не бачив і дуже радий, що вона з’явиться на українських телеканалах, тому що Оксана і її чоловік Віктор Медведчук – це ті люди, які можуть будувати мости між нашими братніми народами», – іронізував переодягнутий в президента країни-агресора активіст.

Невдовзі перед музеєм таки з’явилася Оксана Марченко у супроводі свити. Була в чорній міні-сукні, що оголює стрункі ноги, та з фірмовими локонами часів «Ікс-Фактору». Коли почала підніматися сходами, люди стали кричати їй «Ганьба!»,  змусивши ведучу пройти ганебним коридором.  Та тоді як більшість людей скандувала «Ганьба!», були і такі, що замість осудливих викриків, вигукували услід «Оксана, танцюй!» і підтримували путінську куму оплесками.

Сама Оксана Марченко з акторською майстерністю проігнорувала влаштований їй «теплий» прийом і зберігала на лиці вираз задоволення.

Відео з місця подій уже оприлюднили в YouTube співробітники телеканалу «Відеотека», які припустили, що несподівана «група підтримки» Оксани – дебелі чоловіки, які кричали їй «Ксюха, танцюй!» – проплачені тітушки.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, оксана марченко, танці з зірками, 1+1, скандал
В тему

Останні матеріали