Відео

В Києві п’яна пацанка розбила таксофон і прославилася в Мережі (відео)

В Києві п’яна пацанка розбила таксофон і прославилася в Мережі (відео)

Відео дебошу молодої і явно нетверезої дебоширки у столиці, а згодом і затримання «київської Гарлі Квін» копами за кілька тижнів набрало сотні тисяч переглядів у соцмережах.

Відео було зроблене учасником популярної серед киян спільноти «Київ оперативний» у «Фейсбуку» ще 5 серпня. І за останні дні лише у вказаній соцмережі ролик із деструктивною молодою особою набрав понад 101 000 переглядів і 1,4 тисячі поширень.

На відео, названому автором «Так і живемо», зафіксовано, як молода дівчина на одній із вулиць столиці, поблизу наливайки під вивіскою «Море пива», нищить таксофон. Очевидно, перехожий побачив дивні маніпуляції дівчини із майном громади і вирішив відзняти її дії на свій смартфон. П’яненька пацанка спершу пробувала відкрутити провід зі слухавкою від встановленого надворі пристрою, а далі з усією сили смикала за шнура, щоб вирвати його, що називається, «із м’ясом». А коли небайдужий громадянин зробив їй зауваження, узагалі взялася з усієї гатити пластмасовою слухавкою по таксофону. І тицяти в лице чоловіку, який її знімав, середній палець. Із запису очевидно, що дівчина в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Далі, імовірно, автор відео викликав поліцію. А головна героїня цього «трагікомічного кіно» попрямувала в найближчий маркет, де влаштувала виставу на касі, сиплячи матюками на касира і відвідувачку.

Завершилося все «гепі-ендом»: прибули браві патрульні і, надівши дівчині кайданки, повезли на освідування.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, алкоголь
В тему

Останні матеріали