Відео

Забагато збігів: у Харкові невідомі розстріляли авто, яке дратує депутата (відео)

Забагато збігів: у Харкові невідомі розстріляли авто, яке дратує депутата (відео)

У Харкові депутат розстріляв машину своєї сусідки за те, що йому не подобалося, як вона паркується.

Про це повідомляє йдеться у «Надзвичайних новинах». – зазначає сайт «u-news.com.ua».

Жителі багатоквартирного будинку на вулиці Малиновської прокинулися вранці від шуму у дворі волала автомобільна сигналізація. Як з'ясувалося, сигналила машина однієї з мешканок цього будинку – Ольги. Невідомі розстріляли її Chevrolet з пневматичної зброї, вибили скло і залишили вм'ятини від куль на кузові.

Власниця пошкодженої машини підозрює, що невідомі стріляли з-за рогу, щоб їх неможливо було помітити. Адже у дворі стоять відеокамери, і ті, хто це зробив, напевно знали, в якій точці стати, аби їх не піймав об’єктив.

Ольга пригнічена, адже вважає, що розстріляли її авто не випадкові хулігани, а її ж сусід, з яким останнім часом виникало багато конфліктів. Більше того, з його боку неодноразово лунали погрози. Чоловікові не подобалося, що сім'я Ольги паркує машину біля власного гаража.

Вона розповіла, що спочатку сусід тільки лаявся, але потім перейшов до більш активних дій і почав опльовувати лобове скло її машини.

Як виявилося, сусід Ольги людина не проста, а депутат харківської обласної ради Олексій Гармаш. За іронією долі він ще й секретар комісії із забезпечення прав людини і свободи слова.

Сам народний обранець звинувачення сусідки відкидає – каже, його взагалі не було в той час вдома.

У поліції повідомили, що виїжджали на місце події і вилучили кулі. Тепер з'ясовують, кому вони належать і оцінюють збитки.

За підрахунками Ольги, щоб більш-менш відремонтувати авто їй необхідно витратити як мінімум 10 тисяч гривень (вибите заднє скло та залишилися вм’ятини від куль на кузові).

У те, що злочинців знайдуть і покарають, жінка не вірить. Зараз вона більше боїться не за авто, а за своє здоров’я та безпеку рідних.

До слова, поряд з гаражами дитячий майданчик, відтак, тепер жителі прилеглих територій бояться, що випадковими жертвами хуліганів можуть стати діти.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, харків, транспорт, депутати
В тему