Відео

У Київ приїде зірка світового масштабу (відео)

У Київ приїде зірка світового масштабу (відео)

Восени цього року у Києві виступить популярний іспанський співак Енріке Іглесіас.

Як повідомив артист у своєму Twitter, концерт відбудеться 30 вересня на НСК «Олімпійський».

Продаж квитків розпочнеться 20 серпня. В даний момент невідомо, скільки буде коштувати похід на концерт красеня. Але хочеться вірити, що ціна буде доступною, так як в Україні у Енріке дуже багато шанувальників.

Як зазначалося, Енріке поділився цією інформацією у Twitter. При цьому, його запрошення на концерт вийшло досить неординарним способом. Артист опублікував своє фото під час виступу, забарвивши його у жовтий та блакитні тони.

До слова, понад 10 років тому, у листопаді 2007 року, Енріке Іглесіас вже виступав в Києві в Палаці спорту в підтримку свого альбому Insomniac. Всього співак випустив 10 альбомів, які 116 разів ставали платиновими, 227 золотими.

Енріке Іглесіас – найвідоміший з представників латиноамериканської музики в світі, а в його колекції багато статуеток «Греммі» і «American Music Awards».

Нагадаємо, зараз Енріке 43 роки. Він син співаків Хуліо Іглесіаса та Ісабель Прейслер, молодший брат співака Хуліо Іглесіаса-молодшого.

На початку 2000-х Енріке почав зустрічатися з Дженніфер Лав Хьюітт. Вони зустрічалися недовго і розійшлися друзями. У 2001 Дженніфер знялася в кліпі Енріке на пісню «Hero». Енрі і Джені так правдоподібно грали закоханих, що в пресі стали з'являтися чутки, що вони знову разом.

У 2002 році під час зйомок кліпу на пісню Escape [en] Енріке познайомився з російською тенісисткою Анною Курніковою, яка також брала участь у зйомках. Після цього пара почала зустрічатися. 16 грудня 2017 року біля Енріке і Анни народилися близнюки – Ніколас і Люсі.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, концерти, київ
В тему