Відео

Російський шоу-бізнес у розпачі: Степаненко і Петросян розлучаються (відео)

Російський шоу-бізнес у розпачі: Степаненко і Петросян розлучаються (відео)

Днями громадськість шокувала гучна новина про розлучення 65-річної Олени Степаненко та 72-річного Євгена Петросяна після 33 років шлюбу. Слідом за цією інформацією в маси проскочив слух про те, що гумористи вже не живуть разом близько 15 років.

4 липня 2018 року Олена Степаненко подала цивільний позов про розлучення і поділ спільно нажитого майна подружжя. За повідомленням джерела інформаційного агентства Росії «ТАСС» від 3 серпня 2018 року, «Степаненко вимагає в рамках цивільного позову про розлучення і розподіл майна вісім з десяти столичних квартир, антикваріат та інші цінності. Загальна сума заявлених в позові вимог складає більше ніж 80% від усього спільно нажитого майна. Загальний обсяг спільно нажитого майна становить 1,5 млрд рублів».

За словами адвоката Сергія Жорина, Петросян і Степаненко вже близько п'ятнадцяти років «не ведуть спільне господарство і не живуть, як чоловік і дружина».

Шанувальники Петросяна підозрюють, що «новою пані Петросян» стала 29-річна помічниця гумориста Тетяна Брухунова. У тусовці гумористів вважають, що після розлучення з дружиною Євген Петросян нарешті дозволить собі відкрито з’являтися на людях в компанії молодої дівчини. Також подейкують, що коханка гумориста вагітна від нього.

Тетяна Брухунова

Цікаво, що за роковим збігом обставин за останні півтора року дівчина стала володаркою 5-кімнатної квартири в елітному ЖК «Садові квартали» за 250 мільйонів рублів і трикімнатної квартири на Лісовій вулиці за 30 мільйонів рублів у Москві.

Нагадаємо, першим чоловіком Степаненко був піаніст Олександр Васильєв. В кінці 1970-х років Олександр вперше вивів Олену на естраду, де вона пародіювала відомих акторів і співала, а він їй акомпанував.

Для Петросяна це буде вже четверте розлучення. Першою дружиною була молодша сестра балерини Вікторини Крігер. У 1968 у пари народилася донька Вікторина, яка нині працює мистецтвознавцем, продюсером кіно і телебачення.

Друга дружина – Анна Козловська, дочка оперного співака Івана Козловського. Шлюб тривав півтора року. Третьою обраницею стала Людмила, – мистецтвознавець з Ленінграда.

Четвертою дружиною стала Олена Степаненко. Вони були у шлюбі з 1985 року.

До слова, Олена Степаненко в ефірі програми «Вести» на каналі «Росія 1» назвала розлучення з чоловіком і колегою Євгеном Петросяном «житейским делом».

«У кожної людини в житті щось трапляється. Ось у нас з Євгеном Вагановичем відбулося розлучення. Ну, це житейська справа. Ну, так сталося», – сказала вона. Також Степаненко зазначила, що розділ майна відбудеться за рішенням суду.

Євген Петросян ж заявив, що навіть після розлучення має намір зберегти робочі відносини з Оленою Степаненко.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, росія, розлучення
В тему

Останні матеріали