Відео

7 крутих комедій на вихідні (відео)

7 крутих комедій на вихідні (відео)

Полюбляєте гострі комедії? Тоді в списку ваших улюблених фільмів точно є картини на поліцейську тему. В такому кіно є все: якісний гумор, курйозний сюжет та колоритні, хоча і неповороткі, герої.

Пропонуємо вам список з 7-ми крутих комедій на поліцейську тему.

Фейкові копи/Let's Be Cops (2014)

Двоє кращих друзів отримують запрошення на костюмовану вечірку. Ретельно обміркувавши свої образи, вони приймають рішення одягнути поліцейську форму. Їх популярність на вечірці зростає з величезною швидкістю, і вони вирішують продовжити цю веселу гру, навіть не підозрюючи про те, до чого це може привести. Героям доведеться скористатися своїми фальшивими значками і зіткнутися з обов'язками справжніх поліцейських...

«Фейкові копи» – насправді крута комедія, яка точно розвеселить вас.

Шпигунка/Spy (2015)

Сьюзан Купер все життя мріяла стати секретним агентом і навіть влаштувалася працювати в ЦРУ. Пройшло багато років, а Сью і досі співробітник нижчого рангу.

Коли ж під загрозою опиняється весь світ, ЦРУ потрібно відправити на завдання людину, обличчя якої не відоме злочинцям. У керівництва не залишається іншого вибору, як скористатися послугами Сьюзан Купер, але чи зможе вона впоратися з такою складною місією?

Яку комедію подивитись? Фільм «Шпигунка» варто подивитися вже тому що там головну роль виконує чарівна та харизматична Мелісса Мак-Карті.

Півтора шпигуна/Central Intelligence (2016)

Напередодні зустрічі випускників звичайний бухгалтер, який в шкільний роки був одним з найпопулярніших хлопців, вирішив знайти своїх однокласників в соцмережі. Натрапивши на фотографії Боба, над яким в дитинстві часто жартували, він додав його в друзі, навіть не підозрюючи, чим все це може для нього закінчитися.

Хто ж міг подумати, що колишній товстун-лузер, стане справжньою горою з купою м'язів, та ще й одним з кращих агентів ЦРУ. Проти власної волі скромний бухгалтер стає частиною небезпечної гри, вийти з якої просто неможливо. Благо, що його партнером виявляється Боб, який звик справлятися з найскладнішими завданнями...

Який фільм подивитися? Якщо хоете посміятися, то комедія «півтора шпигуни» знята для вас.

Типу круті лягаві/Hot Fuzz (2007)

Своє життя лондонський сержант поліції Ніколас Ейнджел присвятив боротьбі зі злочинами. Та завдяки старанням заздрісників його перевели в провінційне містечко. Напарником героя стає рядовий службовець поліції, недалекий Денні Баттерман, який з дитинства мріє про перестрілки і перегони.

Та звідки злочинність в сільському містечку, де протягом останніх тридцяти років не було жодного злочину? Однак низка страшних вбивств в Сенфорд, додає гостроти. Саме час міському поліцейському і його новому напарнику взятися за справжнє діло і запроторити злочинців за грати!

Не знаєте що подивитися? Комедія «Типу круті лягаві» сподобається прихильникам британського гумору.

Шалений патруль/Ride Along (2014)

Бен – професіонал комп’ютерних ігор. Він вправний, швидкий та практично не знав поразок. Проте у реальному житті він не такий повороткий. Аби довести, що він гідний Анджели, охоронець Бен відправляється з детективом Джеймсом (брат його нареченої) патрулювати Атланту. На новоспечених напарників чекають незвичайні та небезпечні пригоди…

До слова, у 2016 вийшов сиквел комедії. Це чудовий смішний фільм на вихідні.

Озброєні і небезпечні/The Heat (2013)

Головна героїня фільму – молода, і дуже приваблива дівчина на ім'я Сара Ашбурн. Сара працює агентом ФБР, і ставитися до своєї роботи дуже серйозно. Одного разу їй доручають нове завдання – знайти і заарештувати дуже небезпечного злочинця. Правда вести цю справу вона буде не сама, а з напарницею, якою стала груба і цинічна Шеннон Майлінс – детектив бостонського відділу поліції. Таке партнерство перетворюється для Сари в справжнісінький кошмар.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, шоу-бізнес, комедія, кіно
В тему