Відео

Відеореакція журналістів, які дізналися, що Аркадій Бабченко живий (відео)

Відеореакція журналістів, які дізналися, що Аркадій Бабченко живий (відео)

У Мережі з’явилися відеоролики про те, як журналісти каналу ATR під час перегляду вчорашнього брифінгу СБУ у справі про «вбитого» Бабченка дізналися, що насправді їхній колега живий-здоровий.

Працівники ЗМІ, як і вся Україна (в результаті складної спецоперації СБУ із фальсифікацією загибелі Бабченка від рук кілера) були цілковито впевнені, що російський опозиційний журналіст, котрий переїхав до України, мертвий. Пише західне видання «Метро».

Нагадаємо, менше ніж за 24 години до прес-конференції СБУ, на якій з’явився «ожилий» Бабченко, всі українські медіа опублікували новини про те, що репортер помер у кареті «швидкої» після того, як отримав три кулі у спину. Нібито на сходовій клітці у будинку, де мешкав «покійний», його підстеріг замовний убивця. Сфальсифікована есбеушниками подія мала на меті вивести на чисту воду замовника вбивства журналіста,  яке справді планувалося.

«Завдяки цій операції ми змогли зірвати цинічний сюжет і задокументувати, як російська служба безпеки планувала цей злочин», – сказав на прес-конференції начальник Служби безпеки Василь Грицак.

Читайте також: Ожилий Бабченко попросив пробачення в дружини

Грицак оголосив, що влада заарештувала ймовірного натхненника змови, заявивши, що громадянин України, якого глава СБУ назвав тільки початковою літерою Г., пропонував заплатити найманому вбивці за усунення Бабченка після того, як його самого за 40 000 доларів завербували російські спецслужби.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, аркадій бабченко, сбу
В тему