Відео

Ані Лорак зачарувала фанатів новим кліпом (відео)

Ані Лорак зачарувала фанатів новим кліпом (відео)

Ані Лорак презентувала запальну роботу на пісню «Сумасшедшая», яка впевнено претендує на звання головного хіта цього сезону.

У новій роботі Ані Лорак порадувала прихильників декількома відвертими кадрами. Жінка постає перед глядачами у сексуальних вечірніх сукнях і стильних купальниках.

Режисером нового відео став Станіслав Морозов, з яким Ані Лорак працює вперше. Команда зібралася в Греції, на мальовничому острові Крит, щоб утілити задуману сценарієм історію у життя. Локація була обрана не випадково. Крит навіть у грецькій міфології був завжди оповитий пеленою любовних драм і романтичних історій.

Читайте також: Ані Лорак здійснила мрію настирливого фаната (відео)

«Песня посвящается всем влюбленным, людям авантюристам по жизни, тем, кто открыт к приключениям и умеет брать от каждого нового дня все самое лучшее. И конечно же, не обошлось без красивой истории любви, о которой мечтают многие девушки. Я желаю всем обязательно влюбиться этим летом», – коментує прем’єру Ані Лорак.

До слова, ця пісня вперше прозвучала у прем’єрних шоу Ані Лорак DIVA, які артистка давала у Мінську, Санкт-Петербурзі та Москві.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, ані лорак, кліп
В тему