Відео

Олег Винник здивував фанатів новим кліпом (відео)

Олег Винник здивував фанатів новим кліпом (відео)

Доки прихильники Олега Винника чекають від кумира кліп на заголовну пісню концертного туру 2018 – «Ти в курсі», артист дивує їх абсолютно несподіваним відео на вже відому, але трохи забуту самим музикантом композицію «Дай мені помріяти».

Кліп на пісню з’явився на YouTube-каналі співака 21 травня. Про це Олег Винник сам повідомив прихильникам на своїй сторінці у Іnstagram.

«Дивіться нову відеороботу на пісню "Дай мені помріяти" на моєму YouTube-каналі, посилання залишив у профілі. Пишіть в коментарі, чи сподобалася» – написав артист у своєму профілі.

«Дай мені помріяти» – трек з третього авторського альбому «Роксолана» був написаний співаком 6 років тому, але з тих пір артист жодного разу не виконав його зі сцени.

Ця робота стала кліпом для анімаційного фільму «Зачарований принц», в українському дубляжі якого артист озвучив головного героя.

«Коли від творців анімації надійшла пропозиція записати саундтрек, а також зняти на нього кліп, я відправив їм на вибір кілька пісень. І був приємно здивований відповіддю такого змісту: «Таке відчуття, що композицію "Дай мені помріяти" ви написали спеціально для даного мультфільму». Я ніколи не будував плани і не робив ставки на цей трек, але в процесі зйомок подивився на нього з іншої сторони», – зазначає музикант.

У кліпі Олег Винник постає в двох образах: чоловік уособлює роль принца, якого озвучив у мультфільмі, а також з'являється в амплуа рок-музиканта.

Нагадаємо, сімейна анімація «Зачарований принц» вийде на українські екрани 24 травня.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, олег винник, кліп
В тему