Відео

У Кемерові знесли злощасну «Зимову Вишню» (відео)

У Кемерові знесли злощасну «Зимову Вишню» (відео)

В російському місті, де сталася трагедія в торгово-розважальному центрі, що забрала життя 60 людей, розвалили будівлю нещасливого ТЦ.

Російські телеканали у прямому ефірі показував кадри знесення будівлі згорілого розважального центру «Зимова Вишня». Трансляцію руйнування споруди у режимі «наживо» вів, зокрема, регіональний сайт Кузбасу A42.ru. На місці згарища постане сквер.

За даними російських медіа, рішення про демонтаж комплексу місцева влада прийняла практично відразу після трагедії, що забрала життя десятків людей. Витрати на демонтаж узяли на себе власники ТЦ.

Більшість жителів міста висловилися за облаштування на розчищеній території зеленої зони – скверу, де поставлять пам’ятник жертвам пожежі. ТВО губернатора Кузбасу Сергій Цивільов запевнив, що спостерігати за будівництвом можна буде в режимі реального часу – на майданчику встановлять дві веб-камери. Територію обіцяють облаштувати до 1 вересня поточного року.

Нагадаємо, трагедія в ТЦ «Зимова вишня» сталася 25 березня 2018 року, її жертвами стали 60 осіб (більшість з яких діти), опіки і травми отримали ще 79. У кримінальній справі, порушеній після пожежі, проходять обвинуваченими восьмеро фігурантів.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, росія, кемерово, пожежа, зимова вишня, трагедія
В тему

Останні матеріали