Відео

Маленький одесит серед наймолодших мільйонерів світу (відео)

Маленький одесит серед наймолодших мільйонерів світу (відео)

Щомісячно 6-річний одесит Максим Твардовський заробляє  52,2 тисячі доларів, а це майже півтора мільйона гривень.

Два роки тому батько хлопчика створив його канал на «Ютуб» під ніком «Містер Макс». Пише  glavcom.

Зараз на сторінку Максима підписані  майже 5 мільйонів людей. А відеоролики за його участю переглянули більше 5 млрд користувачів.

Загалом, юні мільйонери, що сколотили статки власною працею та  винахідністю, стають героями для підлітків і викликають почуття власної неповноцінності у дорослих. Ось кілька прикладів такого таланту:

Принц трюфелів - саме так називають Яна Пуркаястха, який у віці 15 років відкрив компанію з торгівлі делікатесами. Почавши в 2008 році з першої партії, яка коштувала йому $ 150, два роки по тому Пуркаястха продав трюфелів на $ 900 000! А в 18 років він вже контролював 60 % трюфельного ринку в США.

У 14 років Ешлі Кволс почала малювати дівчачі фони для сторінок на MySpace і викладати їх на власний сайт, відвідуваність якого швидко досягла 1 мільйона в день. Для того, щоб втілити мрію в життя, дівчині довелося кинути школу і навіть найняти на роботі про свою матір. Але результат того вартий - до 18-ти років Ешлі стала доларовим мільйонером.

Один з найвідоміших дітей-мільйонерів - Фрейзер Доерті. У 14 років він почав продавати джеми, зварені за рецептами своєї бабусі, друзями і знайомим, а в 16 підписав контракт з мережею «Waitrose» - це один з найбільших супермаркетів Великобританії. До 20 років його особистий статок оцінювали 2 мільйони доларів. А зараз продукція компанії Superjet, як пише в Twitter сам Фрейзер, продається більш ніж в тисячу супермаркетів по всьому світу.

Бізнес у 9 років - рекорд Камерона Джонсона з США. Саме в такому віці Джонсон почав малювати в Photoshop запрошення листівки на вечірки батьків. Талановитий хлопчик швидко став отримувати перші замовлення. У 13 Джонсон придумав сервіс, який дозволяє пересилати електронні листи не розкриваючи особистої інформації одержувача.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, діти, гроші, гроші
В тему

Останні матеріали